Розстоювальні шафи використовуються для попереднього або остаточної розстійки або розморожування виробів з тіста перед подальшим випіканням.
Ми також виготовляємо моделі на 10, 20 або 30 листів. Вони доступні у двох типах: підставка для розстоювання під піч і шафний тип розстійного обладнання.
Запасна ємність в нижній частині камери заповнюється вручну. Вологість в камері забезпечується випаровуванням води з резервуарів. Робочі температури рухаються в діапазоні від 36 до 50 градусів.
Варіації:
- З глухими або скляними дверцятами.
- На колесах або на ніжках.
- З підсвіткою або без неї.
Розстоєчні шафи зручно використовувати як підставку під конвекційну піч або пароконвектомат.
- Розмір: 970 мм * 700 мм * 900 мм (Н).
Примітка: Можливе виготовлення за зазначеним розміром та може постачатися з клапаном подачі води з водопроводу та вентилятором для конвекції.
Основні | |
---|---|
Виробник | Vektor |
Країна виробник | Україна |
Сфера використання | HoReCa |
Джерело живлення | Електричність |
Тип керування | Механічний |
- Ціна: 25 650 ₴