Кошик
55 відгуків
+380 (96) 761-26-86
Імперія Обладнання
Кошик

Пароконвект Rational SCC 101 б/у (Німеччина)

200 200 ₴

  • Під замовлення
clockВідправка з 01 вересня 2024
Пароконвект Rational SCC 101 б/у (Німеччина)
Пароконвект Rational SCC 101 б/у (Німеччина)Під замовлення
200 200 ₴
+380 (96) 761-26-86
+380 (96) 761-26-86
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Пароконвектомат RATIONAL SelfCookingCenter 101 - інтелектуальний кухонний апарат для приготування будь-яких страв.

Пароконвектомат Rational 101 просто не замінний на будь-які кухні ресторану або їдальні.
‚Новий SelfCookingCenter® — перший кухонний апарат, що має штучний інтелект. Він перевернув усі погляди на процеси приготування на професійній кухні.

Пароконвектомат має 5 почуттів.

Пароконвектомат Rational SCC WE 101 визначає кількість і розмір страв, думає і пропонує найоптимальніший процес для приготування будь-якої страви, вивчає та запам'ятовує звички кухаря і навіть спілкується з ним.

Режим приготування:
Пар: від 30 до 130 °C
Сухий жар: від 30 до 300 °C
Комбінований режим: від 30 °C до 300 °C.
Економічність параконвектомату Rational SCC 101
Ви заощаджуєте воду, електроенергію, час готування та догляду, зменшуєте обсяг відходів від їжі та витрату сировини. Також у Вас звільняється робоче місце до 30%, порівняно з іншими пароконвектоматами та 40-50% з іншим кухонним обладнанням.

Завдяки інтелектуальним технологіям SelfCookingCenter® забезпечує якість страв, просте управління та економічність.

Інтуїтивно зрозуміле керування. Запатентована система контролю розподілу енергії. Функція самодіагностики та самотестування. Термозонд. Вбудований пристрій для душу. Високоточне керування мікрокліматом. Вбудована система сепарації жиру. CoolDown – швидке охолодження робочої камери.
Приблизна продуктивність: 80-150 прийомів їжі на день.
Температура робочої камери: 30-300 градусів.

Оснащення Rational 101 :
Подвійні дверцята робочої камери з повітряним прошарком.
Вбудована ручна мийка зі зворотною функцією.
Індиктор енергоспоживання.
USB-накопичувач.
Система сепарації жиру методом центрифугування.
Інтелектуальний 6-точковий термощуп.

Додаткові опції:
Система зливу жиру.
Термощуп із зовнішнім підключенням.
Система KitchenManagement – ​​завантаження HACCP.
Дистанційне керування RATIONAL за допомогою телефону.
Окремо можна придбати підставку під пароконвектомат із нержавіючої сталі. Також димогенератор для копчення.

Уточнюйте.

Особливості пароконвектомату Rational:

гастрономічний під GN 1/1
електричне підключення
бойлерне пароутворення
відображення часу приготування, що залишився ( таймер зворотного відліку)
наявність душуючого пристрою
гастроємності НЕ входять у комплект, купуються окремо
автоматична мийка
Технічні характеристики пароконвектомату Rational SCC 101:

Виробник: Rational ;
Країна виробника: Німеччина;
Модель: 101;
Пароконвектомат, Тип: універсальний з бойлерним пароутворенням;
Тип підключення: електричний;
Рівні: 10;
Потужність, кВт: 19;
Напруга, В: 380;
Габарити, мм: 820х880х1050.

Характеристики
Основні
ВиробникRational
Країна виробникНімеччина
Сфера використанняHoReCa, Fast-food, Харчова промисловість
Інформація для замовлення
  • Ціна: 200 200 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner