Незамінний інструмент для домашнього кухаря або професійного шеф-кухаря, який цінує високу якість продукції та легкість у використанні. Призначений для приготування продукції власного виробництва.
Керування відбувається вручну. Для початку роботи необхідно подрібнити м'ясо на фарш за допомогою професійної м'ясорубки. Кінцевий продукт має бути відповідною консистенції, передбаченою рецептурою. Потім завантажте фарш у бункер і натисніть поршень. М'ясо почне вичавлюватися в оболонку для ковбас (натуральну/смачну). Оболонка надівається на лійку, яка розташована внизу резервуара.
- Корпус виготовлений із неіржавкої сталі;
- Неіржавкі насадки з різним діаметром (Ø 16, 22, 32, 38 мм);
- Циліндр і поршень можуть бути легко витягнуті для наповнення й чищення;
- Передбачені два типи швидкостей ходу поршня: повільна та швидка;
- Обладнаний підшипником і зубчастим передаванням, загартована сталь стійка до тиску;
- Усі частини, що стикаються з харчовими продуктами, відповідають стандартам гігієни;
- Габаритні розміри: 830х230х240 мм;
- Вага: 18 кг.
Вертикальний шприц Vektor 7 літрів для наповнення ковбас — це надійний і ефективний інструмент для професійної кухні, що забезпечує високу якість приготування ковбасних виробів.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Vektor |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 9 546 ₴