Розстоєчні шафи використовуються для попереднього або остаточного розстоювання тістових виробів перед подальшим випіканням.
Розстоювання тіста проводиться при температурі в межах +35...+60 °С та відносній вологості 75-80%. З цією задачею відмінно справляється розтоювальна шафа. Повітряні трубчасті обігрівачі та парогенератор, керовані автоматично, підтримують вказану вологість та температуру для досягнення необхідних результатів. Накопичувальний резервуар у нижній частині камери живить парогенератор водяною парою, тому не потрібно стаціонарного підключення. Резервуар поповнюється вручну. Робочі температури моделі лежать в діапазоні від 36 до 60°C. Внутрішнє освітлення дозволяє візуально контролювати процес розстоювання.
Увага: Надзвичайно заборонено включати пристрій без води у піддоні!
Характеристики:- Кількість противнів, шт: 15
- Розмір противнів, мм: 600х400
- Максимальна робоча температура, °C: +60
- Матеріал корпусу та камери: нержавіюча сталь
- Параметри (ДхШхВ), мм: 500мм x 770мм x 1880
- Потужність, кВт: 2,6
- Напруга, В: 220
- Вага, кг: 60
- Виробник: Китай
Основні | |
---|---|
Виробник | FROSTY |
Вид обладнання | Пекарська/розстоєчна шафа |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food, Вулична торгівля, Торгові магазини, Харчова промисловість |
Джерело живлення | Електрика |
Тип управління | Електронно-механічне |
Відносна вологість | 90 % |
Колір корпусу | Нержавіюча сталь |
Номінальна напруга | 220 В |
Мінімальна робоча температура | 30 |
Номінальна споживана потужність | 2.6 |
Максимальна робоча температура | 60.0 |
Користувацькі характеристики | |
Тип обладнання | Розстібна шафа |
Матеріал дверей | Стекло |
- Ціна: 26 676 ₴